16 mai 2013

Comunismul modern, ştiinţific - Agenda 21



Prioritate de dreapta :


Preluare de pe blogul INFORMAŢII NECESARE:

APEL PENTRU DEŞTEPTARE ÎMPOTRIVA AGENDEI 21

                                                   partea 1

Traducere a articolului  preluat de pe blogul  NEWS RELOAD

« Sustenabilitatea globala inseamna căutarea deliberată a unui anumit nivel de sărăcie, reducerea nivelului de consum precum si setarea nivelurilor de control al mortalitatii."  
                                                         
 

profesorul Maurice King

Nasterea  unui  MONSTRU

In termeni simpli « Agenda 21 » sau « Dezvoltarea sustenabila » (Agenda 21/Sustainable Development)  inseamna sfarsitul civilizatiei asa cum o stim noi (in USA). (Pentru Romania inseamna intoarcerea la comunism n.t.)

Este sfarsitul proprietatii private, individuale, si aparitia proprietatii colective (socialiste, comuniste). Inseamna REDISTRIBUIREA bogatiei catre elitele globale, este sfarsitul Constitutiei Americane si a Experimentului Capitalist American. Mai inseamna si reducerea populatiei lumii cu 85% .

In vara anului 1992, acum 20 de ani, Agenda 21 a fost prezentata lumii la Summit-ul ONU al Pamantului  de la Rio de Janeiro din Brazilia si apoi din iunie 1992 si pana in 1997 a fost deja instalata ca politica publica in comunitatile locale de-a lungul si de-a latul  SUA. (Este exact ceea ce vedem acum instalandu-se si in comunitatile locale din Romania ex. propaganda « regionalizarii » n.t)

In discursul sau de la deschiderea Summit-ului Pamantului, Maurice Strong a afirmat : «Conceptul suveranitatii nationale a fost cu adevarat un principiu al relatiilor internationale imuabil si sacru. Este insa un principiu care va avea un randament scazut si va duce la implementarea greoaie si fara tragere de inima  a noilor  imperative ale cooperarii globale de protectie a mediului. Este pur si simplu nefezabil ca suveranitatea sa fie exercitata unilateral de catre statele nationale, individuale, chiar daca acestea sunt puternice.


Comunitatea globala trebuie sa fie bine asigurata in privinta securitatii de mediu, iar in acest sens este nevoie ca cei care o reprezinta sa lupte impotriva suveranitatii nationale individuale.(Va rugam sa tineti minte aceasta afirmatie privind suveranitatea nationala in cadrul Agendei 21).

George H.W. Bush a participat la aceste ceremonii de la Rio si a semnat  de bunavoie pentru America. Ca urmare Congresul SUA n-a mai trebuit sa-si piarda timpul pentru revizuire. A realizat insa ca se pregateau fapte miselesti impotriva SUA, si anume ca protejarea mediului putea fi folosita ca baza pentru controlul tuturor activitatilor umane precum si pentru redistribuirea bogatiei noastre.

Definiţiile Dezvoltarii Durabile

Definita data de ONU  privind dezvoltarea durabila este : „satisfacerea nevoilor de azi in asa fel incat sa nu compromitem satisfacerea nevoilor proprii ale generatiilor  viitoare.

În realitate, dezvoltarea durabilă este „sustenabila” numai dacă populaţia se reduce cu 85%, asa cum cer globalistii. Adevăratul scop  al dezvoltării durabile ( Sustainable Development ) şi al politicilor  sale este sa controleze toate aspectele  vieţii umane - economice, sociale şi de mediu ! (vezi cei trei „E” de la dezvoltarea sustenabila mai jos, în continuarea articolului).

Iata cum a fost descrisa Agenda 21 de catre ONU intr-un articol din publicatiile sale din 1993, intitulat „Agenda 21 : stategia Summitului Pamantului pentru salvarea planetei”:

„ Agenda 21 propune o matrice de actiuni care vor trebui sa fie implementate de catre FIECARE fiinta umana de pe Pamant. Este nevoie de schimbari specifice ale activitatilor desfasurate de TOTI oamenii. Punerea in practica a Agendei 21 va SOLICITA o reorientare profunda TUTUROR fiintelor umane, ceva ce lumea nu a experimentat probabil niciodata pana acum.

Deci, George H.W. Bush a semnat Acordul de la Rio şi un an mai târziu Clinton a infiintat Consiliul Prezidential pentru dezvoltare durabilă, care a trasat liniile directoare ale Agendei 21 în politicile publice ce urmează să fie urmate in administratie de catre guvernul federal prin toate departamentele. In acest fel, Bush si Clinton au fixat  Agenda 21 ca fiind regula de guvernare a autoritatilor si au  impus un plan al ONU ca si politica a Statelor Unite aplicata in fiecare tinut şi oraş. In acest fel fiecare preşedinte a reusit pe deplin sa puna în aplicare Agenda 21 prin fiecare departament al guvernului federal.

Dacă cineva ar analiza care este sursa politicii SUA, ar afla că o mare parte a acesteia in ultimele decenii provine din niste acorduri incheiate cu ONU şi că acele politici s-au prelins de sus in jos  (nu au tasnit de jos in sus ) în fiecare stat şi în aproape orice jurisdicţie a tarii - oras si apoi naţiune. Dezvoltarea durabilă este politica oficială a SUA, chiar dacă mulţi cetăţeni încă ignoră existenţa ei. Iar această politică cuprinde o intreaga agenda economică şi socială.

Ce  este, deci,  dezvoltarea durabila?

Potrivit autorilor acesteia, obiectivul dezvoltarii durabile (sustenabile) este de a integra politicile economice, sociale şi de mediu cu scopul de a obţine un consum redus, echitate socială, precum şi a conserva şi restaura biodiversităţatea (cei trei”E” ai sustenabilitatii ). Ei insistă că orice decizie aprivind societăţea se bazează pe impactul asupra mediului, concentrându-se pe trei componente : utilizarea globala a terenurilor, educaţia globală precum si controlul şi reducerea populaţiei globale.

Priviti la urmatoarele cuvinte si veti constata ca fac deja parte din noul  vocabular :

Comerţ liber, spatiu deschis, o creştere inteligentă, produse alimentare inteligente, clădirile inteligente, planificarea regională, circulatie pietonala, piste de biciclete, banca de alimente, consens, parteneriate, conservare, părţile interesate, utilizarea terenurilor, protecţia mediului, dezvoltare, diversitate, vizionare, justiţie socială, patrimoniu, certificate de carbon, planificare cuprinzătoare, gândire critică, în folosul comunităţii, planificare regională.

Toate aceste cuvinte fac parte din Noua Retorica ( Limbajul care distruge–Marxismul Cultural ).

Modificarea limbii engleze ( romane n.t )  repezinta un instrument de promovare a unui guvern mondial printr-un program diabolic numit Agenda 21. De fapt, lumea va fi manevrata  de sus în jos, prin această agendă precum şi prin utilizarea unui vocabular nou.

Aceasta nu este doar politică, ci o restructurare completă a vieţii aşa cum o ştim noi. Nu numai că vom  învăţa cum trebuie să trăim, dar în cazul în care ni se permite să trăim, vom învăţa si cum să gândim şi care este gândirea acceptata. Ni se va spune ce  locuri de muncă ni se vor permite sa avem, vom fi invatati cum sa ne închinam şi cui ne va fi permis să se închinam. Iar creierul ne va fi spălat astfel incat sa credem ca orice individ  trebuie să cedeze colectivitatii tot ce are.

Proprietatea privată va fi un păcat si va fi eradicată, intrucat economia de piaţă libera va fi înlocuita cu parteneriatul public-privat şi cu o economie planificată central. Individualismul va fi eradicat şi justiţia socială va conduce ţara. Justiţia socială este descrisa ca fiind dreptul şi posibilitatea tuturor oamenilor "de a beneficia în mod egal de resursele oferite de catre societate şi mediu." Cu alte cuvinte, de redistribuirea bogăţiei. Aceasta se va realiza printr-o structură organizata de control al utilizarii terenurilor; control al energie şi al productiei de energie; control al transporturilor; control al industriei; control al producţiei de alimente; control al dezvoltarii, control al disponibilului de apa, controlul mărimii si cresterii populaţiei. Şi toate acestea vor fi decretate sub masca  protecţiei mediului inconjurator.

Cele trei directii ale  Dezvoltarii Durabila. Cei trei ” E”.

Cele trei componente care alcătuiesc logo-ul dezvoltarii durabile sunt urmatoarele:

1.Echitatea sociala  2.Prosperitatea Economică si 3.Integritatea Ecologică. Acestea cuprind  împreună fiecare aspect al vieţii umane.

1. Echitatea sociala ( primul E)

Echitatea sociala se bazează pe cererea de "justiţie sociala" –care in limbajul vechi inseamna   redistribuirea a bogăţiei.

Justiţia socială este descrisa ca fiind dreptul şi posibilitatea tuturor oamenilor"de a beneficia în mod egal de resursele oferite de catre societate  şi mediu."

Redistribuirea bogăţiei.Proprietatea privată este considerata o nedreptate socială pentru ca nu toata lumea  isi poate construi o avere .

Suveranitatea naţională este o nedreptate socială. Ingrijirea sanatatii este o nedreptate socială. (Pentru a înţelege mai mult din Agenda 21 daţi click aici).

Echitatea este un sistem de "justiţie socială", care functioneaza pentru a elimina conceptul american de justiţie egală pentru toti, avand ca scop implementarea  idealului globalist al „bunului comun”. Drepturile individuale trebuie să fie eliminate pentru binele colectiv, la fel ca în comunism ; de  fapt, Karl Marx a fost primul care a utilizat termenul de justiţie socială. Justiţia socială este o nivelare nenaturala a intregii bogatii (alta decât cea a elitelor globale); se presupune ca nicio  persoană n-ar trebui să profite mai mult decât alta de acest „bun comun”.

2.Prosperitatea Economică ( al doilea E)

Wikipedia defineste  prosperitatea economică promovată în cadrul dezvoltarii durabile astfel: (From Wikipedia comes this discussion of economic prosperity promoted under Sustainable Development) Creşterea economică este adesea văzută ca fiind esenţială pentru prosperitatea economică şi într-adevăr este unul dintre factorii utilizati ca  măsură a prosperitatii. Institutul Rocky Mountain a adus un alt  punct de vedere alternativ si anume că prosperitatea nu are nevoie de creştere economică,susţinând în schimb că multe dintre problemele cu care se confruntă comunităţile sunt de fapt o urmare a creşterii economice  şi că dezvoltarea durabilă necesită renunţarea la ideea că creşterea este necesară pentru prosperitate. Dezbaterea asupra subiectului  privind creşterea economică daca este necesară  sau estei n  contradicţie cu  prosperitatea umană, a inceput o data cu publicarea „Viitorul nostru comun”  în1987 reflectând două viziuni opuse asupra lumii .

Ţineţi cont de faptul că aproape fiecare concept cuprins in Agenda 21, este scris cu cuvintele Noii Retorici care, de multe ori au sensuri opuse celor din Dicţionarul Webster astfel încât publicul larg  poate  fi înşelaţ, cel puţin pentru un timp (cum a si  fost, de fapt), prosperitatea economică conform Agendei 21 nu este aceeasi pentru mase ca si pentru elitele globale ce reprezinta sistemul de control.

Prosperitatea economica,in NouaRetorica reprezinta de fapt ruina economica a oamenilor de rand de pe intreg globul.

Sustinatorii Agendei 21 va vor face sa credeti că toate bogăţiile din lume au fost realizate pe spinarea celor săraci şi că singurul mod în care această inechitate poate fi corectata este redistribuirea bogatiei. In timp ce ei susţin că averea trebuie să fie luata de la  clasa de mijloc şi să fie data  săracilor din lume, în realitate banii vor fi luati de la clasa de mijloc şi dati elitei globale ( în cazul în care nu controlează deja cea mai mare parte a bogăţiei lumii -dar nu asta este problema ci de a ne reduce in cel mai bun caz la stadiu de sclavi ). Săracii din Africa şi din alte părţiale lumii, nu vor vedea niciun ban din averea redistribuita, acesta fiind  doar pretextul de a ne lua banii.

 Agenda 21 cuprinde  si miscarea numita  comerţ liber, care a creat atât NAFTA cat şi parteneriatele publice / private care au fost încorporate într-o economie condusa de  guvern denumita „corporatism ”. Aceste parteneriate publice / private nu sunt nimic altceva decât monopoluri de stat care sancţioneaza  "corporatismul."  - economie de tip Mussolini .

3.Integritatea Ecologică ( al treilea E)

Pentru a intelege puterea de transformare a societatii in conformitate cu Dezvoltarea Durabila luati in consideratie acest citat din Tratatul ONU privind Biodiversitatea (care a fost introdus deasemenea la Summitul de la Rio) :

"Natura are un set integrat de valori diferite (cultural, spiritual şi material), în care oamenii sunt un singur fir în tesatura naturii si in care toate fiintele vii sunt considerate egale. Prin urmare, calea naturala este calea cea dreaptă iar  activităţile umane trebuie să fie modelate dupa  ritmurile naturii ".

Acest citat spune totul : ca noi, oamenii, nu reprezentam nimic special – suntem un simplu graunte, în natura lucrurilor sau altfel spus, oamenii sunt pur şi simplu niste resurse biologice. Nu mai mult decat limacsii  sau bălegarul. De fapt, în ochii globalistilor avem o valoare mai mică decat limacsii sau bălegarul. Politica lor este de a supraveghea orice aspect în care omul interacţionează cu natura, care, desigur, reprezinta literalmente totul. Acest lucru este necesar, spun ei, pentru că oamenii doar profaneaza, murdaresc natura.

Iar  controlul  proprietatii private  si al suveranitatii  individuale şi naţionale, sunt principalele obiective ale dezvoltării durabile.Acest lucru este prezentat foarte bine incitatul de mai jos , preluat din raportul conferinţei ONU Habitat I:

"Terenul  ... nu poate fi tratat ca un activ obişnuit, controlat de către persoane fizice supus presiunilor şi ineficienţelor pieţei. Proprietatea privata asupra pămîntului este, deasemenea, un instrument principal de acumulare şi concentrare a bogăţiei si prin urmare, contribuie la nedreptatea socială ".
Acest amestec de socialism, fascism şi corporatism (asa cum Tom DeWeese pe bună dreptate remarca), numit Agenda 21, este forţa conducătoare în guvernul nostru de astăzi, de la cel federal la cel local. Niciunul dintre aceste ingrediente ar fi fost permis de către strămoşii noştri şi nici unul nu se sincronizeaza  cu Constituţia. Cum am permis noi sa fie combinate cele trei într-o reţetă guvernamentala la nivel mondial si care a fost servita naţiunii noastre involuntar?

Partea a doua http://www.newswithviews.com/Marquardt/kathleen104.htm

Partea a treia http://www.newswithviews.com/Marquardt/kathleen105.htm

http://www.newswithviews.com/Marquardt/kathleen103.htm


>> Freedom21 - Alternative to the United Nation's Agenda 21 Program for Sustainable Development 
>> Agenda 21 for dummies 
>> (UN) UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt
>> Georgia Guidestones

Niciun comentariu:


Postări populare